Selectie van vv CHEVREMONT Seizoen 2020/2021

 

 

Het voetbalseizoen 2019/2020 is op een bijzondere manier ten einde gekomen. Ook VV Chevremont, koploper van de eerste klasse D, maakt de balans op voor een nieuw voetbalseizoen.

 

Helaas hebben enkele spelers besloten de club te gaan verlaten. Chevremont bedankt Mark, Rodney en Casper voor hun inzet en wenst hen veel succes bij hun nieuwe vereniging toe.

Mark Voss (Groene Ster) .De afgelopen jaren was de 29-jarige Mark Voss de onbetwiste doelman en maakte hij ieder seizoen een voortreffelijke indruk. Ondanks de veelvuldige belangstelling van andere clubs bleef hij Chevremont vijf seizoenen trouw. De ervaren aanvoerder heeft besloten om volgend seizoen zijn kwaliteiten te tonen op een hoger niveau bij Derde Divisionist Groene Ster.

 

Rodney Klinkenberg (KVC Oranje)  . Net als Mark Voss, heeft de 26-jarige spits Rodney Klinkenberg vijf mooie jaren genoten bij Chevremont. De balvaste spits was met zijn spel ieder seizoen belangrijk voor het elftal met zijn doelpuntenproductie. Mede door minder speelminuten heeft de uitstekende aanvaller de keuze gemaakt om terug te gaan naar KVC Oranje. Samen met zijn beste maatjes Marvin de Mey en Tim Blättler hoopt hij de titel in de Derde Klasse te kunnen behalen.

 

Casper Robijns (KVC Oranje). De 22 jaar jonge verdediger uit Kerkrade, verruilt evenals Rodney de blauw-witte kleuren voor het oranje-wit van KVC Oranje. Hij begon met voetballen bij de F6 van KVC Oranje. Na een tussenstop bij EHC in Hoensbroek, kwam Casper in 2017 terecht bij Chevremont. Hij maakte regelmatig zijn minuten in het vlaggenschip. Ondanks zijn enorme ontwikkeling en goede spel, werd Casper helaas geen vaste basisspeler. Komend seizoen streeft hij wekelijks naar sportief succes bij zijn oude jeugdliefde.

 

Tegenover het vertrek van bovengenoemde drie spelers, staat de komst van een nieuwe keeper (Twan Roex).

 

Twan Roex (LHC). Twan (23) uit Gulpen maakt de overstap van LHC naar de Kaffeberg. In zijn jeugd keepte hij bij verschillende betaald voetbalclubs als MVV, Alemannia Aachen en Roda JC. Vervolgens ging hij een avontuur aan in België bij Eendracht MM, maar mede door blessureleed kwam hij hier jammer genoeg aan weinig speelminuten toe. Afgelopen winterstop vond hij zijn plezier terug bij LHC in Eygelshoven, nu gaat hij enkele kilometers verder een nieuwe uitdaging aan op één klassenniveau hoger.

 Shaughn Prickarts, Antonio Dzido en Marco Hovens complementeren het doelmannenkwartet met Bert Winthagen als keeperstrainer.

In de verdediging gaan ‘de pijlsnelle rechtsback’ Boyd Joosten, ‘de ervaren rot’ Roy Bejas, ‘de altijd bestendige’ Sven Meijers, ‘de beproefde’ Bastin Spel en ‘de talentvolle’ Adnan Islamovic hun uiterste best doen zo min mogelijk doelpunten tegen te krijgen.

Op het middenveld zijn ‘de krachtige’ Kevin Senden, ‘de voetballende’ Melvin Senden, ‘de behendige’ Thijmen van Iersel, ‘de technische’ Lars Wolters, ‘de jeugdige’ Noah van Dijk en ‘de leergierige’ Nisham Veluppillai het verlengstuk tussen de verdediging en aanval.

 In de aanval gaan ‘de lange’ Daniel Meijer, ‘de gevaarlijke’ Brian Jacobs, ‘de kappende’ Eloy Cox en ‘de beweeglijke’ Leroy Eerlingen hun team proberen te voorzien van de nodige doelpunten.

De selectie staat voor het vierde achtereenvolgende seizoen onder leiding van oud-prof Jan van Dijk. Zijn nieuwe assistent is Arno Doomernik. Chris Wetzelaer fungeert in de rol van teammanager, Bjorn Vonken blijft de steevaste vlagger en Ron Coerver de vertrouwde fysiotherapeut.

Na 12 jaar neemt Ron Stevens afscheid van zijn rol als assistent-trainer. Net als de vertrekkende spelers bedankt Chevremont voor zijn diensten in de technische staf van het eerste elftal. Gelukkig blijft hij als vrijwilliger zijn steentje de komende jaren bijdragen.

VV Chevremont verheugt zich op het nieuwe seizoen in deze voetbalstille tijden en wenst iedereen het beste met de gezondheid van zijn/haar familie toe.

Bron: VV Chevremont en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie