Hoofdmenu

Afrit N281 bij Zuyderland Heerlen van 22 t/m 25 juni afgesloten

 

De afrit vanaf de N281 vanuit noordelijke richting naar onze locatie in Heerlen, wordt maandag 22 juni t/m donderdag 25 juni dagelijks tussen 9.00 en 16.00 uur afgesloten.  De afsluiting betreft de volledige afrit. Er wordt een uitzondering gemaakt voor externe leveranciers en voor hulpdiensten: zij kunnen – ook gedurende de afzetting – gebruik blijven maken van de afrit. Medewerkers en patiënten kunnen gedurende de afsluitmomenten het ziekenhuisterrein enkel bereiken via de Henri Dunantstraat. 

De wegafzetting, net als de doorgang voor leveranciers en de hulpdiensten, worden vanaf maandag duidelijk vermeld op verkeersborden van Enexis en/of de Provincie Limburg.Gaskraan wordt vervangen
Het betreft geen werkzaamheden van – of op het terrein van – Zuyderland. De oorzaak van de afsluiting is het vervangen door Enexis van een lekkende afsluiter (gaskraan). De afsluiter bevindt zich in de groenstrook gelegen tussen de N281 en gebouw W van Zuyderland Heerlen. Het lek vormt nu geen risico, maar de afsluiter dient wel vervangen te worden. Om dit te kunnen doen, dienen een aantal bomen gerooid te worden en zal er rondom de afsluiter die twee meter diep licht, gegraven moeten worden.Extra zondag
Vervolgens wordt de afsluiter met flenzen ingemeten en worden de voorbereidingen getroffen om deze zo snel mogelijk, op een zondag  te vervangen. Ook tegen die tijd is er opnieuw een korte periode sprake van afsluiting van de afslag, maar deze zondag wordt op een later moment bepaald en bekend gemaakt.Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno