Hoofdmenu

VIER GESLACHTEN LID VAN WDZ

Met de inschrijving van Djayden Baggen zijn nu vier geslachten van de familie Baggen lid van WDZ. Overgrootvader Jo werd in 1967 lid en ging in het eerste elftal spelen, helaas maar van korte duur door een ernstige blessure. In 1970 was hij medeoprichter van de veteranenafdeling, waarvan hij vele jaren de kartrekker was en natuurlijk ook actief speler. Jo was leider van het eerste elftal, bestuurslid en de trouwe bezorger van het clubblad. Met zoon Ralf vormt hij een koppel achter het buffet in de kantine en hij is vrijwilliger in de onderhoudsgroep. Opa Ralf werd in 1974 lid en speelde in alle jeugdteams en kwam bij de senioren op het eerste elftal. Hij was medestichter en elftalleider van het roemruchte WDZ 7. In de tijd van het seniorenvoetbal was hij ook jeugdleider en maakte hij deel uit van de commissie voetbaltechnische zaken. In 1999 werd vader Stan lid en hij begon bij de bambini van juffrouw Toos. Na alle jeugdteams speelt hij momenteel in het jonge talententeam van WDZ 3. En zoon Djayden rent nu, hoe kan het ook anders, bij de bambini van de juffrouwen Toos, Kim, Martine en Mariëlle rond.

Foto Rkvv WDZ(Volgend nieuwsbericht) »