Roel Brouwers onderdeel van technische staf Roda JC

Roel Brouwers maakt het aankomende seizoen deel uit van de technische staf van Roda JC als specialistentrainer. Daarnaast gaat hij de O18 van Roda JC trainen. 

 Brouwers (38), kwam als centrale verdediger 57 maal uit voor Roda JC. Zijn échte successen kende hij in Duitsland bij Borussia Mönchengladbach, waar Brouwers maar liefst 156 Bundesliga-duels speelde. In oktober 2016 beëindigde Brouwers zijn carrière als profvoetballer bij Roda JC.

Het aankomende seizoen zal Brouwers deel uit maken van de technische staf van Roda JC. Tevens gaat hij de O18 van Roda JC onder zijn hoede nemen, om zo nóg meer ervaring op te doen binnen het trainersvak.

Brouwers: “Ik sta aan het begin van mijn trainerscarrière. Gedurende het afgelopen seizoen maakte ik reeds deel uit van de technische staf van Roda JC. Ik ben enorm tevreden dat ik het aankomende seizoen wederom mijn steentje mag bijdragen aan het ontwikkelen van de spelers. Ik hoop veel van Jurgen en de overige stafleden te leren. Daarnaast vind ik het prettig dat de club mij de kans geeft om mezelf als hoofdtrainer te ontwikkelen bij de O18 van Roda JC.”

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie