Hoofdmenu

De stoppers/vertrekkers van Sporting Heerlen

 

Na alle goede nieuws nu ook het wat minder goede nieuws, de stoppers/vertrekkers.

Dylano kwam op 16 jarige leeftijd over van Roda JC. Hij wist in zijn eerste seizoen meteen het net te vinden. Hij toonde zo af en toe zijn skills en het was vooral alles of niets in deze periode. Dylano speelde veelal op 10 of op 9. Dit is ook maar goed, want hierdoor had hij nog veel spelers achter zich staan om voor hem te verdedigen. Dit schoot er nog wel eens bij in. We hebben genoten van onze topscorer en hij heeft prachtige doelpunten op zijn naam staan. De sleep met rechts vlak voor de keeper en afmaken met links is wel een handelsmerk geworden.

Samen met zijn broer Wesley heeft hij veel mooie momenten meegemaakt bij Sporting Heerlen. Vooral de promotie naar de eerste klasse was een topprestatie voor Dylano en het hele team. Dankzij Dylano heeft Wesley menig maandsalaris moeten aftikken op uitstapjes en in de kantine van Sporting Heerlen. De naam van Dijk was als sponsor te zien op ons shirt, op een bijdrage van Dylano kon de familie van Dijk echter niet rekenen.

Wij hebben als team kunnen genieten van geweldig filmmateriaal. Altijd fantastisch om Dylano in actie te zien. Dylano heeft heel veel in zijn mars, maar wat wij hem mee willen geven is: blijf gas geven en haal het beste uit jezelf.

Tekst  technische staf selectie en  Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno