Hoofdmenu

Zommersjpas i Kirchroa 2020

Vanaf 20 juli gaat Zommersjpas i Kirchroa weer van start. Een zomer vol met activiteiten voor de kinderen in Kerkrade georganiseerd door Impuls in samenwerking met Kinderopvang Parkstad en Stichting Radar.

Dit jaar gooide de coronacrisis wat roet in alle mooie zomerplannen. Met in acht neming van de huidige corona-maatregelen is er echter een alternatief , meer wijkgericht zomerprogramma samengesteld. Jammer genoeg dus geen Summerdeals en geen Stadspark dit jaar, maar wel heel veel leuke wijkactiviteiten.

“Gezondheid staat voorop. Ik ben trots op de creativiteit die er gebruikt is door de initiatiefnemers, om weer een prachtig programma vol sport en spel te realiseren”. Wethouder Schlangen ( Jeugd, Sport en Onderwijs) verheugd zich dan ook weer op de zomer: “De kinderen van Kerkrade hoeven niet stil te zitten tijdens hun vakantie!”

Wil je meer weten over Zommersjpas en alle andere activiteiten kijk dan op www.impulskerkrade.nl en de Facebookpagina van Zommersjpas i Kirchroa.

Meld je tijdig aan voor alle activiteiten want vol=vol!

Foto Impulskerkrade