Hoofdmenu

DAMES 1 VAN HC NOVA ORGANISEERT ZOMERCLINIC

Zit jij in een team van de F t/m C-jeugd en heb jij net zoals wij, speelsters van Dames 1, hockey ook zo erg gemist de afgelopen tijd?
Dan hebben wij goed nieuws! Wij organiseren op zaterdag 22 augustus een zomer clinic, waar jij met je hele team aan kan deelnemen. Deze clinic wordt gegeven door ons als Dames 1 speelsters onder leiding van trainer/coach Paul Beurskens.
Tijdens deze clinic leren wij jou nog beter aanvallen, verdedigen, scoren, passen en een tegenstander passeren zodat jij klaar bent voor de herfstcompetitie

We beginnen deze dag met een gezamenlijke warming-up waarna we doorgaan met een aantal oefeningen. Tijdens de middag wordt er natuurlijk gezorgd voor een lekkere lunch zodat we hierna weer met nieuwe energie door kunnen met de oefeningen. Het leukste bewaren we voor het laatst…. het partijtje! In dit partijtje kan jij alles wat je tijdens de clinic hebt geleerd toepassen en laten zien.

Het lijkt ons als Dames 1 ontzettend leuk als jij en je vrienden en vriendinnen je inschrijven voor de zomer clinic zodat we er een leuke, gezellige en vooral leerzame dag van kunnen maken!

Inschrijven kan tot 16-08 via de HC Nova app, www.hcnova.nl of mail voor meer info naar clubhuis@hcnova.nl

De veiligheidsregels van het RIVM worden uiteraard

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 « (Vorig nieuwsbericht)