Let op: vanaf nu afspraak plannen voor bezoek aan de bloedafname

 

Iedereen die wordt doorverwezen naar een van de bloefafnamelocaties van Zuyderland, dient vanaf maandag 6 juli eerst een dag en tijdstip door te geven via de nieuwe afsprakenplanner.

Op deze manier kan Zuyderland de drukte op al deze locaties beter spreiden. Tevens hoeven patiënten veel minder lang dan voorheen te wachten, omdat er al rekening wordt gehouden met hun komst.

Plan je afspraak online
Huisartsen, specialisten, verloskundigen en de trombosedienst verwijzen patiënten vanaf maandag 6 juli op diverse manieren naar de online afsprakentool, die naast de website van Zuyderland ook direct te benaderen is via zuyderland.prikafspraak.nl. Wil de patiënt de gemaakte afspraak wijzigen of annuleren, dan kan er op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 gebeld worden met de Centrale Post op nummer 088-4594265.

Drukte in Zuyderland Medisch Centrum
Om de drukte in de ziekenhuislocaties van Zuyderland te vermijden, verzocht Zuyderland iedereen afgelopen weken ook al om bij voorkeur zoveel mogelijk naar een van onze externe priklocaties te gaan. De bloefaname in Zuyderland Medisch Centrum Brunssum, Kerkrade, Heerlen en Sittard-Geleen zijn en blijven echter gewoon geopend.

Meer informatie over onze Bloedafname – èn de afsprakenplanner van de Bloedafname – is ook hier te vinden via zuyderland.nl/bloedafname.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie