Hoofdmenu

Nieuwe datum IRONMAN Multisport Festival Maastricht – Limburg 2020

 

 

De IRONMAN wedstrijden, die in eerste instantie gepland stonden van 14 tot en met 16 augustus, vinden doorgang in het laatste weekend van september 2020. Deze datum is onder het voorbehoud dat er geen verdere corona-maatregelen van de Nederlandse overheid volgen.

 

Het besluit is genomen na overleg met het Europese hoofdkantoor van IRONMAN, de gemeente Maastricht, veiligheidsdiensten en partners. De veiligheid en gezondheid van deelnemers, supporters, vrijwilligers en personeel zijn hierbij meegenomen.

De indeling van het weekend blijft ongewijzigd. Op vrijdag 25 september vindt de Maastricht Sport NightRun plaats; een 5 kilometer lange fun-run door het historische stadscentrum van Maastricht. Op zaterdag 26 september staan de Maastricht Sport IRONKIDS en de sprinttriatlon IRONMAN 4:18:4 op het programma. De IRONMAN 5150 (olympische afstand) op zondag 27 september is de afsluiter van het gehele weekend.

Registreren voor het Maastrichtse IRONMAN-weekend is weer mogelijk. Deelnemers die al geregistreerd waren voor het weekend in augustus, hebben inmiddels een mail ontvangen met verdere informatie over hun deelname.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno