Verkeersmaatregelen vanwege onderhoud viaduct N281/Simpelvelderweg

 

In opdracht van Provincie Limburg gaat het bedrijf Gebr. van Kessel onderhoud uitvoeren aan het viaduct N281/Simpelvelderweg.

Voor dit onderhoud moeten op de onderliggende Bocholtzerweg en Oude Simpelvelderweg tijdelijke verkeersmaatregelen worden getroffen. De werkzaamheden aan het viaduct bestaan uit het reinigen, repareren en conserveren van de zijkanten van het viaduct zodat er voor de komende periode geen onderhoud meer nodig is.

Voor het reinigen wordt de Bocholtzerweg helemaal afgesloten voor verkeer van 18 t/m 21 augustus 2020. Het verkeer wordt omgeleid. Voor de overige werkzaamheden bestaan de verkeersmaatregelen uit een rijstrookverlegging waarbij het verkeer door verkeersregelaars wordt geregeld. In totaal duren deze werkzaamheden, mede afhankelijk van het weer, ongeveer drie weken van 24 augustus t/m 10 september. De Oude Simpelvelderweg is gedurende die hele periode afgesloten.
Deze tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingsroute worden met bebording aangeven. Wij vragen uw begrip voor eventuele overlast.

 

Geef een reactie