Oefenduel Roda JC – FC Eindhoven toegankelijk voor publiek

Op maandag 3 augustus a.s. speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion een oefenwedstrijd tegen Divisiegenoot FC Eindhoven.
U bent van harte welkom voor dit duel. Seizoenkaarthouders van Roda JC hebben voorrang op de kaartverkoop voor deze vriendschappelijke wedstrijd. U bezoekt dit oefenduel voor €5 per toegangskaart, hierbij maken wij geen onderscheid tussen kinderen of volwassenen. Tickets zijn enkel online verkrijgbaar.

Let op: de gekozen plaatsen zoals vermeld op uw toegangsticket zijn niet de definitieve plaatsen in het stadion. Stewards begeleiden u naar de juiste zitplaats. In verband met de geldende Coronamaatregelen is de verkoop beperkt tot 1 ticket per persoon. Wilt u met meerdere personen naar het duel komen? Bestel uw tickets dan via verschillende Mijn.Roda-accounts.

Heeft u nog vragen over de aanschaf van tickets? Stuur gerust een e-mail naar ticketing@rodajc.nl. Heeft u een vraag over uw Mijn.Roda-account? Stuur dan een e-mail naar account@rodajc.nl.

In eerste instantie zal enkel de Theo Pickée Tribune toegankelijk zijn. Indien de 1570 bezoekers (maximale capaciteit Theo Pickée Tribune i.v.m. Coronamaatregelen) wordt overschreden, wordt bekeken of de overige tribunes worden opengesteld voor publiek.


Bij binnenkomst zal er een gezondheidscheck plaatsvinden; geheel conform de richtlijnen van de lokale driehoek. De club vraagt u om onderstaande maatregelen goed in acht te nemen voorafgaand, gedurende en na afloop van uw stadionbezoek:

  • Het Parkstad Limburg Stadion is enkel en alleen toegankelijk via de Theo Pickée Tribune;
  • Houd in de eventuele wachtrij die ontstaat voor de ingang van het Parkstad Limburg Stadion te allen tijde 1.5 meter afstand van elkaar;
  • Bij binnenkomst worden u een aantal gezondheidsvragen gesteld door medewerkers van de EHBO;
  • Het bezoeken van dit vriendschappelijke duel is enkel en alleen mogelijk als u vooraf een ticket aanschaft, op de wedstrijddag is dit niet mogelijk;
  • Volg te allen tijde aanwijzingen van de stewards op; u wordt bij binnenkomst naar uw plek begeleid;
  • Neem enkel en alleen plaats op de stoelen met een groene sticker;
  • Vanaf aankomend seizoen geldt een rookverbod voor het gehele Parkstad Limburg Stadion;
  • Er zullen consumpties worden verkocht in het Parkstad Limburg Stadion, maar neem gerust uw eigen flesje drinken mee;
  • U verlaat het Parkstad Limburg Stadion na afloop van de wedstrijd op aanwijzing van de stewards.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie