Hoofdmenu

Bijzonder concert van singer-songwriter Lotte Walda

 

 

FOROXITY cinema, FORUM SITTARD en Ap Art Events hebben de handen ineen geslagen om een niewe serie concerten te gaan organiseren in een van de 8 bioscopzalen van FOROXITY cinema.   Zondagmiddag 13 september zal singer-songwriter Skinnie een optreden verzorgen (aanvang 15 u).   We trappen af met een solo concert van singer-songwriter Lotte Walda .   We vragen u vriendelijk dit nieuwe initiatief onder de aandacht te brengen.  Mensen snakken naar live muziek en kunnen bij ons hier op een veilige manier van komen genieten . Dat geldt ook voor het najaar en de komende winter

Beneden een kort persbericht over Lotte Walda.  Zaterdag 22 augustus in concert in FOROXITY.  Aanvang 15 u.

Foto geleverd door Ap Art Events/ Lotte Walda © Remy Wulms