Voor de zesde en laatste avondwandeling met NOAD gingen dinsdag 18 augustus een tachtigtal wandelaars op pad voor een afstand van 5 en 10 kilometer. Ook deze wandeling weer in heerlijk zomerweer. Weer ging het over paden en veldwegen in en rond Bocholtz, voerend langs prachtige plekjes.
Rond haf tien waren alle groepen terug op het sportpark Neerhagerbos en kon op het terras voor de kantine nog nagepraat worden over de zes mooie avondwandelingen.
De organisatoren van NOAD werden uitgebreid bedankt door het WDZ bestuur en natuurlijk ook door alle wandelaars. De organisatoren van het WDZomer gebeuren hadden nog een fles CAVA voor de mannen en de vrouwen van NOAD in petto. Chapeau en hartelijk dank aan NOAD.

Foto’s Annie Flekken en Huub Schepers voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie