FC Landgraaf speelt thuis gelijk tegen Lindenheuvel Heidebloem Combinatie

Gisteren stond voor Lindenheuvel Heidebloem Combinatie een uitwedstrijd tegen FC Landgraaf op het programma. Door nog vele afwezigen moesten de mannen uit Geleen aantreden met een team aangevuld met meerdere spelers uit het 2e team. Afwezigen waren Devon Stans, Calvin Römer, Randy Walraven, Amine Essalih en Rob de Krom.

Maar dit mag de pret niet drukken. Dit is nu eenmaal vaak in een voorbereiding en ook de thuis spelende ploeg was verre van compleet. Vanaf de aftrap zagen we twee ploegen die wilden voetballen en dat maakt het aangenaam om naar te kijken. Het begin hadden de mannen uit Geleen wat de overhand en kregen dan ook de eerste kansen. Echter werden deze kansen niet benut door een alerte doelman van FC Landgraaf.

Na zo`n 20 minuten bogen de mannen uit Landgraaf de wedstrijd lichtelijk om en dat leidde weer tot kansen voor FC Landgraaf. Ook de doelman van aan de andere kant weet door een paar fraaie reddingen zijn doel schoon te houden. De wedstrijd gaat gelijk op en beide ploegen krijgen de kans op de openingstreffer. Toch is het de thuisclub die na zo`n 30 minuten de 1-0 mag noteren.

Een zwakke pass die op het middenveld wordt onderschept, stelt de middenvelder van FC Landgraaf in staat om hun spits d.m.v. een mooie steekbal alleen op de keeper af te sturen. Deze rond rustig af. Helaas moest Tren Schurgers geblesseerd achter blijven in de kleedkamer en dat leidde in totaal tot 2 wissels aan de kant van Lindenheuvel Heidebloem Combinatie.

De tweede vervolgt eigenlijk het beeld van de eerste helft maar met een iets sterker FC Landgraaf. En 15 minuten in de 2e helft is het weer FC Landgraaf die de 2-0 noteert. Door balverlies van één van de centrale verdedigers kan de spits doorlopen op de keeper en scoort de 2-0.

Dit was ook het moment dat de mannen uit Geleen wakker werden. Lindenheuvel Heidebloem werd feller en begon de overhand te nemen. En hard werken wordt beloont want na twee gemiste kansen eerder in de tweede helft, werd er nu gescoord. Een lange bal van Mika v/d Hulst op spits Tarek Trabelsi, zorgt ervoor dat hij zijn man kan uitspelen en maakt hem fraai af met een bal over de keeper.

De wedstrijd wordt hierna wat feller en zorgt voor een paar stevige duels. FC Landgraaf lijkt nu conditioneel wat zwakker te worden en de mannen uit Geleen ruiken bloed. En dat blijkt ook want in de 75e minuut maakt Marchello Patarek, die een sterke 2e helft speelde, de 2-2.

Dit was ook de einduitslag en ik denk ook een terechte uitslag.

Tekst Lindenheuvel/Heidebloem Combinatie en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie