Hoofdmenu

Martin Sillen EP release bij het Cultuurhuis Heerlen

Vrijdag 28 augustus / 20.30 uur / €7,50
Knipkaartvoorstelling

BESTEL TICKETS

 

Bij de songs van Martin Sillen hoor je altijd een mix van meerdere gevoelens, gedachtes en melodieën. Als luisteraar hoor je innerlijke strijd, het gevecht van meerdere kanten maar voel je ook de extase als de harmonie ontstaat.

Martin Sillen combineert met band een stevige groove met harmonieën die afwisselend bevrijden dan weer spanning opbouwen. Met alternatieve indie rock en catchy hooks zal Martin Sillen nog lange tijd in je hoofd doorklinken.

Martin Sillen (toen nog OOST.) debuteerde live bij de voorronde van Nu Of Nooit (wedstrijd voor het openen van Pinkpop) en werd meteen beloond met goede kritieken en een plaats in de finale.
Eind juni 2019 is de single ‘Again’ gereleased, met airplay op 3FM. Na een succesvolle crowdfund heeft de band haar eerste EP gereleased op 6 december, genaamd ‘So Strange’.

Na het releasen van hun eerste EP in het café van het Cultuurhuis, gaan de heren van Martin Sillen een stapje verder voor de release van hun 2e EP. Deze keer is de theaterzaal aan de beurt. Het beloofd een intiem concert te worden, met veel nieuw werk en mooie verhalen. Een uniek optreden in de corona-tijd, met maar maximaal 70 beschikbare plekken. Wees er bij en reserveer nu jouw ticket!

Martin Sillen is:
Zang/gitaar Jop Ostendorf
Backing/gitaar Erik Steegh
Backing/Bass Luc van den Brink
Backing/drums Dinand Claessens

Reserveren verplicht !Online via ticketlink: €5,-
via mail of telefoon reserveren €7,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 – 17.00 uur)

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno