Het tweede elftal van WDZ is dit seizoen sterk verjongd. Een aantal sterkhouders heeft besloten het wat rustiger aan te doen en ze zijn vervangen door jeugdige voetballers afkomstig van de O19. Het was dus voor trainer Niek Vanweersch spannend. Hoe zou de wedstrijd gaan verlopen tegen GSV ’28, uitkomend in de eerste reserveklasse?

Maar de jonkies beten onmiddellijk van zich af en binnen enkele minuten lag de bal al in het net van de gasten. De druk op het WDZ doel werd groter en na ruim een half uur kwam de verdiende gelijkmaker.

Zou de thuisploeg in de tweede helft dan toch moeten buigen? Niets was minder waar. Met een magistrale kopbal na een vrije trap kwam WDZ weer op voorsprong. De mannen van de Bocholtzerheide bleven de aanval zoeken, maar moesten oppassen voor de snelle counters van de mannen uit Genhout. Een van deze counters betekende vijf minuten voor het eind de 2-2 gelijke stand, een uitslag waar beide partijen zich mee mogen verenigen.

Tekst WDZ en Foto’s Huub Schepers voor meer foto’s klik op deze link.