De uitslag doet anders vermoeden, maar de wedstrijd was verre van gemakkelijk voor de mannen van trainer Martin Kremers. Met name in de eerste helft boden de spelers van vierde klasser Rood Groen LVC ’01 sterke tegenstand. De fraaiste kansen waren dan ook voor de thuisploeg. Goed verdedigen, geluk, kunst en vliegwerk en vooral het uitstekende keeperswerk van Bas de Vreede hielden de nul op het scorebord.

In de tweede helft aanvankelijk eenzelfde beeld, maar de treffer van Yannick Frijns brak de ban enigszins. En toen kwam het half uur van Jop Bleijlevens. Met vier treffers achter elkaar brak hij de weerstand van de gastheren. Eens te meer bleken de beide spitsen Jop Bleijlevens en Max van der Linden op topsnelheid een machtig en te duchten wapen. Enige malen werden de mannen uit Lemiers er compleet uit gelopen. Iets waarvoor de verdedigers zich niet hoeven te schamen, dat overkwam de spelers van Roda JC ook in de wedstrijd WDZ – Roda JC.

De kers op de taart vormde de 0-6, gescoord door Sem Sodermans. Op magistrale wijze slalomde hij door de Rood Groen defensie en schoot onberispelijk en onhoudbaar binnen.

Komende zondag wacht op de Bocholtzerheide SV Zwart Wit ’19 in de tweede poulewedstrijd om de KNVB beker.