Van meet af aan werd er geprobeerd druk te zetten op de jonge ploeg van de tegenstander wat goed lukte, nadat eerst Meggie, Kim F. en Mandy alle drie hun 1 op 1 kansen met de keeper misten was het na 20 minuten Mandy die de 1-0 liet aantekenen.

Uow/lhc liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en bleef goed meedoen in de wedstrijd met keurig en verzorgd voetbal. Na een half uur was er een mooie aanval over meerdere schijven waarbij Kim F. Mandy een niet te missen kans bood die zij met het hoofd tot doelpunt promoveerde. Hierna volgde er een ietwat slordige fase van Rkhbs kant wat zorgde dat uow/lhc zich met regelmaat in de buurt van de 16 van de thuisclub mocht bevinden. 1 keer werd men via een afstandsschot gevaarlijk maar Imke redde bekwaam.

Op slag van rust was het Mandy die met een prachtige individuele actie een aantal verdedigers haar hielen liet zien en met een droge schuiver in haar favoriete hoekje afrondde, hiermee was haar loepzuivere hattrick een feit en was het ook direct rust.

Na de pauze bleef Rkhbs de bovenliggende partij en was het na 20 minuten Sanne die uit een van de gevaarlijke hoekschoppen voor de 4-0 zorgde. Hierna waren er nog een aantal kansen aan thuisclubzijde en ook de bezoekers kwamen via een vrije trap nog dichtbij de eretreffer maar weer stond Imke in de weg.

Met bij vlagen goed veldspel werd er een verdiende overwinning behaald op de goede nieuwkomer in de 3e klasse, smetje op de wedstrijd was het vroeg uitvallen van Kim B. met een vervelende blessure.

Komende zondag de uitwedstrijd naar Keer, al jarenlang een ploeg waar men het moeilijk tegen heeft en slechts zelden als winnaar uit de bus kwam, mooie uitdaging om daar verandering in proberen te brengen.