Ervaren weddingplanner draagt Fabuloes weddings over aan jonge, ambitieuze ondernemer uit Ransdaal

 

 

 

Al 11 jaar staat Loes Heijmans-Beek uit Ittervoort bekend als Fabuloes, dé weddingplanner voor iedereen die wil trouwen in Limburg. Nu Loes andere ambities heeft gekregen is het tijd om het stokje over te dragen aan de nieuwe ondernemersgeneratie in Limburg. Per 1 september zet de 26-jarige Mandy Meys uit Ransdaal Fabuloes Weddings voort onder de naam FBLS weddings & events, met dezelfde droom en ambitie waarmee Loes ooit is begonnen.

 

Fabuloes Weddings werd in 2009 opgericht. Weddingplannen stond toen, zeker in Limburg, nog in de kinderschoenen. Al snel wist Loes de glooiende Limburgse landschappen te vermarkten binnen de Nederlandse trouwbranche. Bruidsparen uit heel het land en zelfs van Australië tot Amerika wisten hun weg naar het zuiden van Nederland te vinden, net als een Belgische profvoetballer en het acteurskoppel Anne-Marie Jung en Burt Rutteman, die Limburg uitkozen als de perfecte plek voor hun huwelijksvoltrekking.

Gedeelde passie voor weddingplannen.In 2015 klopte Mandy Meys bij Loes aan voor een stage bij Fabuloes voor haar opleiding Facility Management bij Zuyd Hogeschool. Er ontstond direct een bijzondere klik tussen de twee ondernemers en Mandy heeft Loes de afgelopen jaren dan ook meerdere malen geassisteerd bij enkele prachtige bruiloften in en rondom Limburg.

Loes hoefde dan ook niet lang na te denken over haar opvolging bij een van de langstlopende weddingplanner bedrijven in Nederland. “Ik zocht iemand die ik ken en vertrouw, maar vooral iemand die dezelfde passie en ambitie voelt voor het vak weddingplannen en waar ik de potentie in zie om Fabuloes nóg groter te laten worden”.

Doe mij maar diabetes. Loes bracht in 2015 haar eerste boek ‘Doe mij maar diabetes’ uit. Geschreven in dagboekvorm over haar leven met diabetes type 1. Al snel volgde een tweede boek en inmiddels geeft Loes lezingen voor zorgverleners, maakt ze Diabetes TV voor het Diabetesfonds, is ze host van de Diabetes podcast en startte ze succesvol de petitie voor Sensorvergoeding. Niet gek dat de focus van haar ondernemerschap is verlegd naar een nieuwe missie: meer bewustzijn rondom diabetes type 1 creëren.

Your story, my ambition. Waar Mandy in 2019 haar eigen onderneming startte, staat ze nu, een jaar later, direct aan de start van een bijzonder project: het voorzetten van Fabuloes weddings onder de naam FBLS weddings & events. Mandy vertelt: “Ik ben Loes enorm dankbaar voor de kansen die zij mij heeft gegeven en de fijne kneepjes van het vak die ik van haar heb geleerd.  Als geboren Limburger, ben ik gek op de Limburgse heuvellandschappen en dit wil ik zeker blijven promoten bij de bruidsparen. Ik ben wel van plan om er mijn eigen draai aan te gaan geven, innovatief te werk te gaan en dit alles onder het motto: your story, my ambition.

Foto Weddings& Events

Geef een reactie