Roda JC Kerkrade heeft Amir Absalem gecontracteerd. De 23-jarige linksback komt transfervrij van FC Groningen en tekent in Kerkrade een verbintenis voor de duur van twee seizoenen.

Absalem, geboren in Capelle aan den Ijssel, maakte in 2016 de overstap van de jeugdafdeling van Feyenoord naar Jong FC Groningen. In het Hoge Noorden kwam de verdediger tot 16 Eredivisie-optredens. Het afgelopen seizoen werd Absalem door FC Groningen verhuurd aan Almere City.

SPEELSTIJL
Technisch directeur Jeffrey van As: “Met de komst van Amir halen wij een talentvolle, aanvallende linksback in huis met voetballende kwaliteiten. Hij past perfect in de speelstijl zoals Jurgen hem voor ogen heeft.”

Amir Absalem sluit per direct aan bij de hoofdmacht van Roda JC. Hij zal zijn wedstrijden gaan afwerken met rugnummer 5.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie