Roda JC Kerkrade heeft de gewenste spits binnen. De 29-jarige Amsterdammer Fabian Serrarens komt transfervrij over van het Poolse Arka Gdynia en tekent in Kerkrade een verbintenis tot en met het einde van het huidige seizoen, met een optie voor het seizoen 2021-2022.

Serrarens, opgeleid door o.a. Ajax, speelde tot op heden 190 duels in de Keuken Kampioen Divisie voor o.a. De Graafschap en Almere City. Met maar liefst 60 doelpunten in officiële duels op Nederlandse bodem heeft de 1.88 meter lange centrumspits reeds bewezen dat hij een neusje voor de goal heeft.

BEWEZEN. Jeffrey van As, technisch directeur Roda JC: “Fabian is een zeer ervaren spits die zijn opleiding bij een topclub heeft genoten. Hij heeft zowel in de Eredivisie- als in de Keuken Kampioen Divisie bewezen dat hij een doelpunt kan maken. Met zijn fysiek voegt hij iets extra´s toe aan onze selectie en krijgen we in onze aanvalslinie meer opties. We gaan proberen om hem, met behulp van zijn Poolse ex-werkgever, zo snel als mogelijk speelgerechtigd te krijgen.”

Fabian Serrarens sluit vanaf donderdag (10 september) aan bij de hoofdmacht van Roda JC en zal zijn wedstrijden gaan afwerken met rugnummer 9.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie