Hoofdmenu

Aanstaande zondag de eerste matinee voorstelling van het nieuwe seizoen met Autumn leaves.

Een groepje oudere-jongeren (gitaristen Roy de Jong, Gerard IJkema en cajonist Mien Mertens, en deze keer aangevuld met bassist Jos Pommé), die naar jaren van stemmen van de instrumenten besluiten om nu eindelijk maar eens wereldberoemd te moeten gaan worden.
De uiterste houdbaarheidsdatum van de heren, bespreken ze liever niet, maar wilt men nog genieten van Autumn Leaves is enig spoed wel gewenst. De muziek is te omschrijven als: Blues, Ballads, Beats & more en is een mix van eigen en bestaande nummers (vaak liedjes uit hun jeugd, die ze veelal een eigen draai geven). Akoestische gitaren, lichtelijk versterkt, slide-gitaar, mondharmonica, cajon, djembé, kazoo, zang, soms meerstemmig.
Autumn Leaves omschrijft hun kerntaak als: ‘Prettige muziek maken gelardeerd met enig humor en soms diepgang onder het mom van als U geniet genieten wij des temeer’.
Autumn Leaves (matinee)
Aanvang 14.30 uur
Reserveren is Verplicht!
U kunt ook reserveren via telefoonummer:
045 5612121 (ma-vrij van 10.00 tot 17.00 uur)

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
Reserveren: of 045-5612121
info@cultuurhuisheerlen.nl
http://www.cultuurhuisheerlen.nl

Kom niet als u klachten heeft gerelateerd aan griepverschijnselen. Er zal een gezondheidscheck plaats vinden aan de deur en we houden 1,5 meter afstand!
De zaal is een uur voor aanvang al geopend zodat u rustig kunt genieten van een drankje. Zowel de bar in de foyer als ook de bar in het theatercafé is geopend.
Voor ons corona protocol verwijzen we u graag naar onze website

Persfoto Cultuurhuis Heerlen