Hoofdmenu

Ivo Rosbeek en Paul van Loo spelen in het Botanische Tuin Kerkrade

ZONDAG 27 SEPTEMBER 2020
MUZIEK IN D’R TUIN MET IVO ROSBEEK EN PAUL VAN LOO
RESERVEER VOOR 23 SEPTEMBER UW KAARTEN!
Kom op zondag 27 september vanaf 15.00 uur genieten van de muziek van Ivo Rosbeek en Paul van Loo. Speciaal voor de Botanische Tuin Kerkrade stelden zij een programma samen dat perfect past bij de omgeving. Het belooft een mooie zondagmiddag te worden, met een prachtig uitzicht op de tuin en heerlijke muziek.
Dit evenement bieden wij u aan voor de prijs van € 12,50 per persoon inclusief een versnaperingenpakketje, waarbij u kunt kiezen uit een flesje rode of witte wijn of een flesje bier, aangevuld met een flesje water en een zakje chips. Uiteraard houden we ons aan de coronamaatregelen en hanteren daarmee het maximum van zeventig gasten. Het concert gaat door ongeacht de weersomstandigheden, waarin we uitgaan van een openlucht concert.
In verband met het concert is de tuin zondag 27 september voor regulier bezoek gesloten.
Vul het inschrijfformulier in op onze website https://botatuin.org/agenda/
De sluitingsdatum is 23 september 2020. Uw reservering is pas compleet als het bedrag per persoon betaald is.
Namens bestuur en medewerkers van de Botanische Tuin Kerkrade,
Mr. P. Baur,
voorzitter
Beleef Kerkrade

Muziek in d’r tuin met Ivo Rosbeek en Paul van Loo

Foto met toestemming van Paul van Loo