De eerste wedstrijd gelijk een kraker tegen Bekkerveld.

Schaesberg kwam al snel op 1-0. Na een goede steekpass van Peter-jan Erkens en een beheerste afwerking van Romano Raets, die na 1 jaar blessureleed zijn 1ste doelpunt in het shirt van Schaesberg maakt. Bekkerveld slaat vervolgens niet veel later toe met de gelijkmaker, als een voorzet met de knie tot de 1-1 wordt gepromoveerd.

 

Even later schiet Tom Vluggen een vrije trap schitterend in de kruising en is het 1-2. Schaesberg loopt dan te ver terug en geeft bekkerveld te veel initiatief.Na rust een ander Schaesberg dat er alles aan doet om de gelijkmaker te maken, het dringt bekkerveld verder terug en komt verdient op 2-2. Een schitterende aanval via Erik Erps, komt via Giel Konsten en Scot Adriolo uiteindelijk uit bij Mirsad Huric.

Schaesberg gaat op zoek naar de overwinning en wordt met enige regelmaat flink tegengewerkt door scheidsrechter Heuts. Die maarliefst 7 gele kaarten geeft aan Schaesberg zijde en met enige regelmaat liet zien dat die liever niet had dat Schaesberg zou winnen vandaag.

Schaesberg krijgt via Romano Raets (kopbal) en Noah Nhogodici die de vrijstaande Damano Funken over het hoofd zag, nog twee enorme kansen. Maar ook Bekkerveld kreeg uit de counter nog een uitgelezen mogelijkheid om te scoren, via Tom Vluggen.

Zo bleef het spannend en boeiend tot het einde.

Volgende wacht de uitwedstrijd tegen Eijsden voor Schaesberg. en RkSV Bekkerveld speelt thuis tegen RVU

 Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie