20-09-2020 Competitie verslag en fotoreportage FC kerkrade West VR1 – SVME Vr1

Verslag FC kerkrade West VR1 – SVME Vr1

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Afgelopen zondag speelden de dames van Fc Kerkrade-west de eerste competitie wedstrijd van het seizoen thuis tegen SVME Vr 1.  Na slechts een paar minuten spelen scoorde Fc Kerkrade-west en stond het 1-0. Vlak voor de eerste helft voorbij was scoorde ook SVME. Eindstand eerste helft 1-1. In de tweede helft had SVME meerdere kansen maar de 1-2 moest wachten. Richting het einde van de wedstrijd werd het 1-2. Fc Kerkrade-west voelde de bui hangen. In de laatste paar minuten van de wedstrijd werd het zowel 1-3 als 1-4. Grote teleurstelling bij de dames van Fc Kerkrade-west. Maar volgende week spelen ze uit tegen Simpelveld, en zijn ze vastbesloten om te winnen.

 

 

Geef een reactie