Op een zonovergoten sportpark de Meeren in Baarlo werd er om 11 uur afgetrapt waarbij er al snel duidelijk was dat er 2 verschillende speelstijlen tegenover elkaar stonden, Rkhbs probeerde met positiespel en hoog druk zetten de tegenstander vast te zetten en Baarlo probeerde via de counter hun snelle voorwaartsen te bereiken.

Rkhbs kreeg enkele goede kansen en afstandsschoten die goed gepareerd werden door de beste speelster aan Baarlo zijde, de keepster. Waar men zelf het net niet wist te vinden was het de thuisclub die binnen het half uur op een 3-0 voorsprong stond. Vertwijfeling begon zich meester te maken bij iedereen die Rkhbs een warm hart toedraagt en gelukkig was het de 15-jarige Meggie die op slag van rust met een prachtige goal voor de aansluitingstreffer zorgde.

In de 2e helft een nog dominanter Rkhbs dat met bij vlagen goed voetbal druk bleef uitoefenen, afstandsschoten bleef produceren en kansen bleef creëren op de naar adem snakkende thuisploeg.

Een klein kwartier voor tijd was het 1 van de 4 ingevallen dames aan Rkhbs kant, Sabrina die tijdens haar sterke invalbeurt met het hoofd een goede voorzet van Sterre tot doelpunt wist te verwerken. Hierna volgden nog een aantal goede kansen en zelfs een aantal zekere doelpunten werden voorkomen door de keepster aan thuisclub zijde.

Nadat de goed leidende scheidsrechter aangaf dat er nog 3 minuten blessuretijd bijkwamen was het Baarlo dat zich bijna voor het eerst in de 2e helft op hun aanvallende helft begaf en na onnodig balverlies de spits in staat stelde om de bal over Imke heen in het doel te leggen en aan alle onzekerheid een einde te maken.

Na het laatste fluitsignaal was er ongeloof bij Rkhbs hoe men na een wedstrijd lang dominant te zijn geweest, aan te vallen en kansen te produceren dan toch met lege handen kon staan, iets dat door de coach, speelsters en het talrijke publiek van de thuisclub werd bevestigd.

Helaas krijg je daar geen punten voor en zullen alle neuzen dezelfde kant op moeten om de thuiswedstrijd van komende zondag tegen de jonge en gretige ploeg van UOW/LHC met goed gevolg af te sluiten.