De WoonWijzerWinkel; voor betrouwbare informatie

De WoonWijzerWinkel Limburg is hét energieloket voor de zeven Parkstadgemeenten. Als inwoner van Landgraaf, en van heel Parkstad, kunt u daar binnenkort terecht voor alle informatie en vragen over duurzaamheid. De WoonWijzerWinkel is op de hoogte van de diverse duurzaamheidsprojecten van de Parkstadgemeenten, dus ook van die van Landgraaf.

Een initiatief van de Parkstadgemeenten.André Scheffer, projectmedewerker van de WoonWijzerWinkel, overhandigde wethouder Freed Janssen (duurzaamheid) de banner van de WoonWijzerWinkel. Op die manier willen we in het Burgerhoes aandacht vragen voor dit nieuwe initiatief van de Parkstadgemeenten. In de winkel/showroom vindt u duurzame oplossingen; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties voor iedere woning en ieder budget. U kunt in de winkel persoonlijk advies vragen. Op die manier kunnen de adviseurs bepalen wat in uw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn.

Wethouder Freed Janssen: ‘Het is echt advies op maat. De adviseur kan ook thuis langskomen. Zij geven persoonlijk en onafhankelijk advies over uw koop- of huurwoning. En helpen ook met het aanvragen van vrijblijvende offertes bij lokale ondernemers. De definitieve keuze blijft natuurlijk altijd bij de bewoner.’

Speciale actie op 10 oktober. De WoonWijzerWinkel, het energieloket, is te vinden aan de Roda JC Ring 61 in Kerkrade. Zaterdag 10 oktober vindt alvast een speciale actie plaats. Meer informatie daarover volgt op onze website en via onze sociale mediakanalen. De officiële opening van de winkel is later gepland. Maar u kunt alvast terecht in de online winkel op de website van de WoonWijzerWinkel ».

Foto Gemeente Landgraaf

Geef een reactie