Op een winderig en verlaten sportcomplex werd er op zoek gegaan naar de eerste punten in het seizoen 2020/2021. Publiek was door de nieuwe maatregelen omtrent Corona niet welkom, maar dat weerhield WDZ er niet van om alles te geven. Door hoog druk zetten in de beginfase was het Kjell die attent reageerde op een foute pass van Meerssen. Uiteindelijk kwam de bal via Roy bij Bram terecht en hij rondde zeer koel af in de 1 op 1 situatie met de keeper. Daarna was het vooral Meerssen dat aan de bal was maar de verdediging van WDZ stond solide en onderschepte de bal met enkele fraaie tackles. Helaas kwam de gelijkmaker toch nog, op slag van rust was het Meerssen dat een aanval via links bekroonde met een doelpunt. Een lage voorzet bracht de spits in stelling die de bal door de benen van Pelle speelde.

Kort na de rust was het Roy die voor de 2-1 zorgde na een slechte terugspeelbal van Meerssen. Roy omspeelde de keeper en kon rustig op het lege doel aflopen en de bal binnen tikken. Daarna was het Meerssen dat op zoek ging naar de gelijkmaker en hier ook enkele malen in de buurt bij kwam. Uiteindelijk viel deze gelijkmaker niet en waren de eerste drie punten een feit. De overwinning kon dan wel niet gevierd worden met het publiek, de blijdschap, en wellicht wat opluchting, was er niet minder om.

Selectie: Pelle Bindels, Jordy Kleijkers, Ward Schijns (C), Christian Bücken, Dean Swinkels, Rick Kisters, Bram Beugels, Rik Tieben, Roy Brasse, Jesse Lipperts, Bart Spons, Sem Sodermans, Jasper Maertzdorf, Kjell Bessems, Vincent Debougnoux & Casper Horbach

Volgende week wordt er geprobeerd om het goede resultaat een vervolg te geven tegen UOW’02 2, aftrap om 11:30. Helaas is er wederom geen publiek welkom.