HC Nova heeft besloten om dit jaar niet te gaan zaalhockeyen

HC Nova heeft besloten om dit jaar niet te gaan zaalhockeyen. Wij zijn verantwoordelijk voor een veilige en gezonde hockey omgeving voor onze leden, trainers, vrijwilligers en ouders. Voor het zaalhockey moeten we uitwijken naar verschillende locaties waar wij geen verantwoordelijkheid kunnen dragen inzake ventilatie, looplijnen, maximum aantal personen per locatie en dergelijke. Hierdoor kunnen wij die veiligheid niet garanderen.

Maar gezien de bijzondere omstandigheden, geeft de KNHB clubs de mogelijkheid om te kiezen voor een midwintercompetitie in de buitenlucht in plaats van het gebruikelijke zaalhockey. Deze mogelijkheid willen we graag onze leden aanbieden.

In grote lijnen ziet de Midwintercompetitie 2020-2021 er als volgt uit:
Jongste Jeugd:
Inschrijving open voor 3-, 6- en 8-tallen, 1 wedstrijd per dag, spelen in januari en begin februari
Junioren:
Inschrijving open voor 11-tallen, 1 wedstrijd per dag, spelen in december (1x), januari en februari
Senioren:
Inschrijving open voor Sevens-teams en 11-tallen, 1 wedstrijd per dag, spelen in december (1x), januari en februari

De wedstrijden worden buiten de schoolvakanties gepland en de KNHB wil ernaar streven dat elk team 4 of 5 wedstrijden kan spelen. De KNHB deelt de wedstrijden in zoals een regulier veldhockeyprogramma.
Ook de trainingen in de zaal zullen niet door gaan, er wordt een alternatief buiten aangeboden.

De TC zal gaan inventariseren welke teams zich willen inschrijven voor deze competitie, ook zal geïnventariseerd worden welke teams alleen door willen gaan met trainen zonder deel te nemen aan een competitie.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie