Samen in gesprek tijdens interactief webinar ‘Dialoog met de Samenleving’

 

Op dinsdag 17 november vindt onze jaarlijkse bijeenkomst ‘Contract met de Samenleving’ plaats, vanaf dit jaar omgedoopt tot ‘Dialoog met de Samenleving’. De jaarbijeenkomst vindt dit jaar vanwege het coronavirus en bijkomende maatregelen, plaats in de vorm van een interactief webinar.

Het webinar zal in het teken staan van ‘Samen op weg naar de beste zorg, zo thuis mogelijk’, waarbij wij, als Zuyderland, graag samen met burgers in gesprek (dialoog) gaan om kleur en invulling te geven aan ‘De beste zorg’. Wat is voor u de ‘beste’ zorg? Hoe kunt u meedenken over de ‘beste’ zorg in Zuyderland? Wat doet Zuyderland al? Dat zijn een paar thema’s die besproken worden aan tafel, waarin de stem van patiënten, burgers en cliënten centraal staat.

Voor het programma, de sprekers en meer informatie, klik hier >

 

Geef een reactie