Hoofdmenu

Mindful jogging vanaf zondag1 november in Heerlen

 

De nieuwe Mindful JOGGING CURSUS  op zondagochtend. Een inspirerende en vernieuwende manier van samen rustig joggen en wandelen Zoek jij meer rust en ontspanning én wil je lekker bewegen zonder druk? Doe dan mee met de Mindful Jogging Cursus !

LEKKER BEWEGEN VOOR ELK NIVEAU. We mogen met 3 deelnemers en 1 instructeur buiten zijn. Uiteraard houden we 1,5 meter afstand van elkaar.
In de tijd van thuiswerken, weinig sociale contacten en uitjes is het nóg belangrijker om goed voor jezelf te zorgen.
Ga dus met ons mee naar buiten, de frisse boslucht opsnuiven! Schrijf je snel in voor de nieuwe cursus, want we kunnen helaas maar een klein aantal deelnemers blij maken voor op de zondagochtend.

In de maand november naar buiten. 5 weken op zondagochtend leer je in het hier en nu te zijn, piekergedachten uit te schakelen en te genieten van de omgeving, samen buiten zijn en van lekker rustig bewegen.
Of je nu een geoefend jogger/hardloper bent of een beginner, deze Mindful Jogging & Walk Cursus van Habits & Health is geschikt voor jou.

Wanneer: steeds op zondagochtend 09.30-11.15 uur. Data: 1, 8, 15, 22, 29 nov.
Locatie: Verzamelen bij Van der Valk Landgoed Terworm te Heerlen.
Prijs: €95 voor de gehele cursus
Meer info en aanmelden: anke@habitsandhealth.nl

Kun je niet op zondagochtend, er kan een extra groepje gevormd worden op woensdagochtend in de maand november. Geef dit bij aanmelding aan. Data zijn: 4, 11, 18, 25 nov. En 2 december.

Foto´s Habits & Health