Alternatief voor Aod òp Nuj ON TOUR: unieke videoproductie carnavalsartiesten

 

Het corona-effect op Aod òp Nuj is groot. Door de tweede golf en de strengere maatregelen is de eerder bedachte Aod op Nuj ON TOUR variant op 10 november niet mogelijk. Opnieuw hebben we een op de situatie aangepaste en veilige variant bedacht in de vorm van een videoregistratie met optredens van een indrukwekkende rij carnavalsartiesten. Ons doel is om als Ambassadeurs van de Lach met een hartverwarmend initiatief de eenzaamheid tegen te gaan en om de positieve energie niet verloren te laten gaan. 

Trots. De twaalf carnavalsartiesten die met vol enthousiasme meedoen zijn: Beppie Kraft, Frits Pelt, Frans Croonenberg, Danny Pouwels, Paul & Leo, de Dörpsgekke, Vee & Dee, Fiorenza, Spik & Span, Jack Vinders, Big Benny en Marleen Rutten. Wij zijn erg trots dat zij allemaal meewerken. Naast korte optredens heeft elke artiest ook een persoonlijke boodschap waarmee zij iedereen, jong en oud, een hart onder de riem willen steken. Onze vaste Aod òp Nuj presentatoren Rob & Lonneke zijn ook van de partij. Deze week zijn de opnames en daarbij werken wij natuurlijk veilig en binnen de regels.

Een lach op het gezicht.Dinsdag 10 november gaan we de video met carnavalsoptredens op een groot mobiel videoscherm aanbieden bij in totaal 8 instellingen en basisscholen in Heerlen en Parkstad. Vanaf dinsdagavond 20.11 uur is de volledige videoproductie te zien via https://www.facebook.com/aodopnuj/ Wij roepen iedereen op om de video en andere Aod òp Nuj Facebook berichten te delen. Zo kunnen veel mensen meekijken en brengen we toch een stuk carnavalscultuur naar de mensen. Dat is in deze moeilijke tijd met alle coronanieuws een welkome afwisseling. Hiermee hopen wij een bijdrage te leveren aan het bestrijden van eenzaamheid bij de mensen in onze regio en veel harten even rood-geel-groen te kleuren.

Allemaal kijken. Namens de vrijwilligers van Aod òp Nuj bedanken wij alle instellingen en bedrijven voor hun steun en medewerking. In veel opzichten is 2020 een speciaal jaar en hopelijk gaan we een beter jaar tegemoet, inclusief een veilig en fantastisch Aod òp Nuj 2021. Voor nu is het belangrijkste dat we met z’n allen gezond blijven. Let goed op elkaar en vanaf dinsdag 10 november gaan we lekker genieten van een unieke Aod òp Nuj videoproductie.

Meer informatie: Frans van Neer T 06-40709714 www.aodopnuj.nl  https://facebook.com/aodopnuj/

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie