De aanvraag, die UOW ’02 heeft ingediend bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) is afgelopen vrijdag 6 november 2020 goed gekeurd. UOW ’02 is dan ook vanaf heden weer een erkend leerbedrijf en kan weer officieel stagiaires begeleiden. Voor dit moment betekent dit dat wij studenten mogen begeleiden op Niveau 3 (Opleiding Sport- en Bewegingsleider) en Niveau 4 (Coördinator sportinstructie, training en coaching).
Rik Joosten is de eerste CIOS leerling, die dit seizoen bij ons aan de slag is gegaan en samen met Frank Cobben en Denny Hollemans begeleidt en traint hij de jongens onder 17-1. Wij wensen Rik bij deze alvast succes bij het goed afronden van zijn stage.

Mochten er beroepsstudenten interesse hebben om stage te lopen binnen UOW ’02 neem dan gerust contact op met Rodger Pieters (rodger.voetbal@home.nl) . Ook als bovenstaande opleidingen niet op jouw behoefte aansluit, kunnen wij altijd in samenwerking met SBB kijken naar een oplossing.

Tekst UOW’02 en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie