Huis voor de Kunsten Limburg Webinar ‘Samen cultuurmaken’Ben je actief in het culturele en/of sociaal domein (zorg en welzijn) en werk je eraan om cultuurdeelname zo toegankelijk mogelijk te maken voor bepaalde doelgroepen? Zet jij cultuur in de zorg- of welzijnssector in als middel in de strijd tegen eenzaamheid of armoede of voor het verbeteren van de gezondheid en welzijn van mensen? Dan is de subsidieregeling ‘Samen cultuurmaken’ (www.cultuurparticipatie.nl/subsidie-aanvragen/25/samen-cultuurmaken) van het Fonds voor Cultuurparticipatie wellicht iets voor jou.


Om je te helpen bij het oriënteren op deze regeling organiseert Huis voor de Kunsten Limburg in samenwerking met het Fonds voor Cultuurparticipatie en het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) een webinar waarin we uitleg geven over de subsidieregeling. Ook bespreken we de kansen die deze regeling biedt, laten we twee initiatiefnemers van cultuurparticipatieprojecten aan het woord, leggen we uit hoe het Huis voor de Kunsten Limburg jou kan ondersteunen en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Deelname is gratis!

Meer informatie en vragen hebt over het webinar of cultuurparticipatie in algemene zin, kun je contact opnemen met Patricia Peters, beleidsadviseur bij het Huis voor de Kunsten Limburg, via patriciapeters@hklimburg.nl of 06 14 71 72 18 / 0475 399 278.  www.hklimburg.nl/cultuurparticipatie.

Foto Huis voor de Kunsten Limburg

 

 

 

Geef een reactie