Wens voor de feestdagen van de burgemeester Raymond Vlecken

Namens het gemeentestuur en alle medewerkers wenst burgemeester Raymond Vlecken u veel geluk, liefde, saamhorigheid en vooral een goede gezondheid.

2020 zullen we nooit vergeten, een jaar waarin iedereen voor ongekende uitdagingen staat. Wie had een jaar geleden kunnen denken dat het wereldwijd verspreide coronavirus ons leven zo zou veranderen. Ik denk aan de mensen die overleden zijn, aan hun families die met het verlies proberen te leven. Aan de mensen in de zorg die nog steeds keihard werken om iedereen te kunnen helpen. Aan onze ondernemers die proberen er het beste van te maken. En ik denk aan onze gemeenschap waarin we niet zo bij elkaar kunnen zijn als we graag willen. Juist nu de feestdagen voor de deur staan.

Tegelijkertijd is dit een jaar waarin de wilskracht van iedereen om samen dit virus te verslaan, ongekend groot is. Het woordje ‘samen’ heeft nog nooit zoveel betekenis gehad. En ik weet hoe moeilijk het is om vol te blijven houden. Om na de versoepelingen van afgelopen zomer, nu weer een grote stap terug te moeten doen. We zijn als gemeente dan ook nog nooit zo ‘sjtols’ geweest op iedereen die in deze tijd meehelpt, op welke wijze dan ook!

Kerst en de jaarwisseling zullen dit jaar anders dan anders zijn. Maar ik hoop dat iedereen de feestdagen toch als een mooie en gezellige tijd mag beleven.

tekst Door gemeente Landgraaf en  Foto®Parkstad Actueel

Geef een reactie