Blijf bewegen, we kunnen het niet genoeg herhalen, dan kan binnen, maar het liefst in de buitenlucht. Blijf je lichaam en geest trainen, zo belangrijk in deze letterlijk en figuurlijk donkere dagen.
Ook tussen Kerstmis en Nieuwjaar maken we ruim een uur vrij om buiten te trainen. De afgelopen twee maanden zijn de weergoden ons telkens gunstig gezind geweest en we weten wel dat we de goden niet mogen verzoeken, maar zondagmorgen rekenen we toch op droog weer, geen regen… en sneeuw zit er sowieso niet in hebben we ons laten vertellen.
Om tien uur zondagmorgen staat onze trainer Jesse Lipperts weer in de startblokken om spieren los te maken en onze geest weer vrij. Mis het niet. De deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk. Inschrijven is wel nodig.
Kijk voor inschrijven op: https://www.vvwdz.nl/

Foto Rk vv WDZ

Geef een reactie