Géén nieuwjaarsbijeenkomst, wél Nieuwjaarsfilm op 1 januari.

Gemeente Gulpen-Wittem

Normaal wensen we elkaar op 1 januari in de kloosterbibliotheek Wittem Gelukkig Nieuwjaar. Dat is altijd bijzonder en fijn. Helaas gaat de Nieuwjaarsbijeenkomst niet door, u begrijpt waarom. De gemeente Gulpen-Wittem heeft een alternatief bedacht. Via een speciale Nieuwjaarsfilm nemen wij u mee door het sprankelende programma dat normaal gesproken in de Kloosterbibliotheek plaatsvindt. Zo kunt u gemakkelijk vanaf thuis tóch de sfeer van de Nieuwjaarsbijeenkomst meepikken.

Waarom de Nieuwjaarsfilm van Gulpen-Wittem een onmisbare kijktip op 1 januari is:

  • Burgemeester Nicole Ramaekers geeft op persoonlijke wijze haar Nieuwjaarstoespraak
  • Traditiegetrouw wordt ook dit jaar de Uitstralingsprijs uitgereikt en wordt een persoon, vereniging of stichting in het zonnetje gezet! Wie? Dat ziet u in deze film…
  • Elkaar de hand schudden en het glas heffen zit er dit jaar niet in. Maar veel inwoners, ondernemers, stichtingen en verenigingen hebben hun Kerst- en Nieuwjaarswens ingezonden. In deze film delen we alle inzendingen met u!

Bekijk de film op vrijdag 1 januari vanaf 12.00 uur via www.youtube.com/gemgulpenwittem. We danken alvast iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze filmproductie. We hopen van harte dat u kijkt en wensen u het allerbeste voor 2021!

 

Geef een reactie