Jordy Croux vertrekt bij Roda JC. De vleugelaanvaller heeft zijn contract bij Roda JC ontbonden en vertrekt naar het Japanse Avispa Fukuoka waar hij een contract tekent voor twee seizoenen. Croux kwam in de zomer van 2019 naar Kerkrade. In totaal speelde Jordy 48 officiële duels voor Roda JC, waarin hij 6 maal trefzeker was.

GANGMAKER
Technisch directeur Jeffrey van As: “Jordy heeft voetballende kwaliteiten en was een gangmaker in de groep. Zijn aanwezigheid wordt zeker gemist in Kerkrade. Daartegenover staat dat wanneer er een bod binnenkomt voor een van onze spelers wij dit altijd serieus bekijken. Jordy had de ambitie om de stap naar het buitenland te maken en gezien het bod vanuit Japan en zijn loyaliteit naar Roda JC gunnen wij hem deze stap dan ook.”

VOLGENDE STAP
Jordy Croux: “Ik wil jullie graag bedanken voor de mooie en gezellige tijden die we samen mogen hebben beleven. Het was een periode met ups en downs, maar steeds stonden jullie daar als 12e man. Wegens corona hebben we jullie de laatste tijd moeten missen maar toch voelden we dat jullie in goede en kwade tijden achter ons bleven staan. Het is tijd voor een volgende stap in mijn carrière maar ik wil jullie toch bedanken voor de mooie tijd die ik samen met jullie heb mogen beleven. Ik wens het team en jullie als 12e man nog veel succes en tot snel!”

Foto´s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie