Nieuwe rage: Ben Bizzie huisnummerbingo!

Na de Berenjacht volgt Ben Bizzie Huisnummerbingo
Heel Nederland heeft te maken met corona. Ook in het nieuwe jaar blijft thuis blijven en bewegen belangrijk. Na de Berenjacht van vorig jaar was het tijd voor iets nieuws: Ben Bizzie Huisnummerbingo. Een bekend spel, maar net even anders. Kinderen komen, samen met beweegmaatje Ben Bizzie, spelenderwijs buiten en in beweging tijdens deze tweede lockdown.
Tijd voor iets nieuws. Ben Bizzie: “Begin vorig jaar deden veel gezinnen mee met de welbekende berenjacht en ook organiseerden we levend ganzenborden. Het was een groot succes! Maar het was tijd voor iets nieuws. Met Ben Bizzie Huisnummerbingo lopen kinderen met een bingokaart door de wijk op zoek naar de huisnummers van hun bingokaart. Wie roept er als eerste BINGO?”
Spelenderwijs in beweging.Samen met Ben Bizzie blijven de spelbepalers van Negen in beweging. “Heel Nederland heeft te maken met corona en iedereen moet thuis blijven. Bewegen blijft belangrijk. Daar helpen wij graag een handje bij”, aldus Ben Bizzie. De Huisnummerbingo verspreiden we bij meer dan 200 scholen in Nederland waar we actief zijn. Ook zijn de bingokaarten te downloaden via de website van Ben Bizzie. “We hopen zoveel mogelijk kinderen te bereiken. Spelenderwijs brengen we ze in beweging”, vertelt het beweegmaatje.

Meer weten over Ben Bizzie Huisnummerbingo en Ben Bizzie? Neem een kijkje op www.benbizzie.nl/nieuws/huisnummerbingo

Foto Gemeente Simpelveld

Geef een reactie