Carnaval en Vastelaovend in ons hart: Jan Linders laat klantensparen voor unieke wimpel

Om -juist dit jaar- nadrukkelijk en samen stil te staan bij Carnaval, Vastelaovend, kunnen klanten van Jan Linders de komende tijd sparen voor een unieke, gratis carnavalswimpel. Inspelend op de traditie in het zuiden om tijdens carnaval de vlag uit te hangen, wil Jan Linders met drie verschillende wimpels (een Limburgse, Noord-Brabantse en Gelderse variant) appelleren aan saamhorigheid en gedeelde trots rondom het feest dat bij velen een bijzondere plek inneemt en dit jaar niet gevierd kan worden zoals gehoopt. Met de campagne ‘Carnaval, Vastelaovend in mijn hart’ spoort Jan Linders mensen uit het zuiden aan hun trots te uiten door het huis en de straat te versieren.

Bernd Weustink, Commercieel Directeur: “Als dé supermarkt van het zuiden staat Jan Linders midden in de samenleving. Zo wordt Carnaval, Vastelaovend traditiegetrouw door Jan Linders omarmd en aangegrepen om mensen met elkaar te verbinden, regionale tradities in ere te houden en het feest nóg leuker en lekkerder te maken. Juist dit jaar, waarin Carnaval niet op de gewenste manier gevierd kan worden, vinden we het belangrijk om toch nadrukkelijk stil te staan bij het feest dat bij veel mensen in het zuiden een bijzondere plek inneemt. De carnaval in mijn hart-wimpel kan alleen of samen met de lokale carnavalsvlag aan de gevel wapperen en levert een prachtig plaatje op. Op deze manier laten mensen aan elkaar zien dat ze carnaval in hun hart hebben, wat bijdraagt aan het gevoel van saamhorigheid. Een klein glimlach-moment in deze moeilijke tijd.”

Naast de spaaractie, speelt ook het assortiment van Jan Linders -als altijd- in op carnaval. Zo zullen de typische carnavals-lekkernijen, zoals worstenbroodjes, nonnenvotten en haringsalade, volop verkrijgbaar zijn om het thuis gezellig te maken.

De campagne wordt ondersteund met een commercial, die vanaf maandag 25 januari online en op de regionale omroepen in het zuiden uitgezonden zal worden. Een aantal bekende carnavals-gezichten, zoals meervoudig LVK-winnaar Spik & Span, LVK-finalist Sjpringlaevend en meervoudig Zuid-Nederlands en Brabants kampioen tonpraten Berry Knapen, hebben enthousiast medewerking aan deze bijzondere carnavalscommercial verleend. Ook zij hangen de komende periode de wimpel uit.

Klanten kunnen van maandag 25 januari tot en met zondag 14 februari sparen voor de unieke wimpel van hun provincie. Bij besteding van iedere 10,- aan boodschappen en bij aankoop van deelnemende acties ontvangen klanten een spaarzegel. Met 11 zegels is de spaarkaart vol en tegen inlevering ontvangen klanten één gratis wimpel (op=op).

Bron Jan Linders en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie