Kai Heerings heeft een contract getekend bij THOI Lakatamia op Cyprus. De centrale verdediger vertrekt per direct bij MVV Maastricht. Heerings kwam afgelopen zomer naar MVV. Hij speelde in totaal elf keer voor de Sterrendragers. De overige duels moest hij – wegens een blessure – aan zich voorbij laten gaan. Ook tegen Cambuur ontbrak Heerings wegens een blessure. In totaal droeg Kai 770 minuten het trotse shirt met de ster op de borst.

“We zijn in goed onderling overleg uit elkaar gegaan”, zegt Ron Elsen. “Wij konden Kai voor de lange termijn geen zekerheid bieden. Daarom koos hij nu voor een nieuw avontuur op Cyprus.”

“Ik heb me in de korte tijd dat ik in Maastricht ben geweest, heel erg thuisgevoeld”, zegt Kai Heerings. “Ik heb er zo veel aardige mensen leren kennen, een warme club. Ik hoop dan ook dat de supporters weer snel in de Geusselt op de tribunes mogen zitten. En natuurlijk wens ik de jongens en iedereen die MVV een warm hart toedraagt veel succes!”

MVV Maastricht wenst Kai natuurlijk op zijn beurt natuurlijk eveneens veel succes met het vervolg van zijn carrière op Cyprus.

Geef een reactie