In de wijk Oud Rennemig wordt nieuwe riolering aangelegd.

In de wijk Oud Rennemig wordt nieuwe riolering aangelegd. Daarna worden de wegen opnieuw ingericht. Daardoor wordt de buurt mooier en kunnen de bewoners er met meer plezier wonen. Het gaat om de Westerstraat, Schroetenstraat, Beekstraat, Middenstraat, Eerste Oosterstraat en Tweede Oosterstraat. De voetpaden tussen deze straten en de verbindingsweg tussen de Middenstraat en Tweede Oosterstraat worden ook aangepakt.

Begin februari zou Enexis starten met de werkzaamheden aan de ondergrondse kabels en leidingen in uw straat. Door het vriesweer is dit verlaat. Eind februari start Enexis daadwerkelijk. Tijdens de werkzaamheden kan de stroomlevering af en toe onderbroken worden. Bovendien vraagt Enexis op het moment dat de graafwerkzaamheden in uw straat plaatsvinden om geen voertuigen langs het troittoir of parkeerhavens te parkeren. Ophalen van afval vindt op dat moment plaats op de straathoek bij de Rennemigstraat. Enexis informeert u apart over het exacte moment dat de werkzaamheden in uw straat worden uitgevoerd. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Koen Cober, tel. 06-54772831 van Geleuken Infra (uitvoerder werkzaamheden).

Foto Gemeente Heerlen

 

 

 

Geef een reactie