Tijdens deze webinars vertellen SGA-teamleden en personen van het Grensinformatiepunt u meer over de cultuur van onze oosterburen en krijgt u belangrijke informatie te horen over grenswerken. Onderwerpen als fiscale en sociale wetgeving in Duitsland komen aan de orde. Maar ook hoe het SGA kan ondersteunen bij het zoeken naar een gepaste baan.

“De sessies zullen u helpen bij de beoordeling of het grenswerken bij uw persoonlijke situatie past. Na afloop weet u waar u zich kunt melden om uw kansen en opties te bespreken,” laat wethouder Dion Schneider (Arbeidsmarkt en tevens voorzitter van SGA-Kerkrade) weten. “Samen met onze partners over de grens heeft het team Grensarbeid in de afgelopen 4 jaar al meer dan 600 mensen aan een baan geholpen. Goed informeren over grensarbeid en een goede begeleiding hebben dus effect en dragen bij aan meer kansen op de Euregionale arbeidsmarkt.”

Interesse? Deelname aan de  workshop (vooralsnog online) is kosteloos. U moet zich er wel voor aanmelden. Dit kan via info@grensarbeid.eu of via 0031 (0)45-57111778.

Logo SGA

Geef een reactie