Hoofdmenu

Selectie Sportclub’25 blijft intact.

Het seizoen 2020-2021 begon vol goede moed nadat het seizoen 2019-2020 helaas vroegtijdig beëindigd was. Sportclub’25 1 had een goede voorbereiding, bekerde verder en won alle vier de gespeelde competitiewedstrijden met goed voetbal en overtuiging.

Helaas werd de competitie toen stilgelegd, en was het koffiedik kijken hoe de competitie werd vervolgd. Maandelijks werden er diverse plannen gepresenteerd, maar telkens konden deze weer de koelkast in. De afdeling voetbaltechnische zaken heeft echter niet stilgezeten en telkens met vooruitziende blik gewerkt. Toen het besluit werd genomen dat dit seizoen definitief niet meer hervat werd kon de blik dan ook volledig gericht worden op het nieuwe seizoen.

Zo positief als we het afgelopen seizoen gestart zijn gaan we ook het komende seizoen starten, de selectie van Sportclub’25 blijft namelijk volledig intact. De selectie, maakt met een vaste kern, de afgelopen jaren een opmars in het amateurvoetbal. Spelers als Frank Kamps, Bas Loozen, Erik Stommen, Lars Huits, Ryan te Kampe, Jordy Slangen en Jelle Frankort maakte samen met routinier Maurice Reisinger de afgelopen jaren diverse successen en kampioenschappen mee. Bas Hunen en Tommy Daemen zijn net als de nieuwelingen (Kyanu Ploum, Bart Dieteren, Luuk Brinkhoff, Jan Willem Nass, en Job van der Walle) die het afgelopen seizoen de selectie kwamen versterken gebrand om een volledig seizoen uit te spelen en samen met de eerdere kern nieuwe successen te vieren. Ook de selectie van het tweede elftal blijft komend seizoen volledig intact, en gaat net als het eerste elftal vol goede moed voor het hoogst haalbare in het seizoen 2021-2022.

Foto Rkvv Sportclub’25/Hermann Weck,(Volgend nieuwsbericht) »