Hoofdmenu

Bedenk jij het motto van het jubileumseizoen van C.V. de Vlavrèters?

 

 

Op haar Facebookpagina en  in wijkblad de Welter Koerier, heeft C.V. de Vlavrèters al eerder gevraagd mee te willen denken over het motto van het komende vastelaovendseizoen. Gedurende dat seizoen viert C.V. de Vlavrèters namelijk haar 6 x 11 jarig bestaan. De deadline om een passend, mooi, ludiek, creatief of subtiel motto kenbaar te maken aan C.V. de Vlavrèters is inmiddels al enkele weken verstreken. Echter, omdat het emailadres waar je jouw motto naar toe kon sturen niet naar behoren bleek te werken, is besloten om die deadline te verplaatsen en wel naar het weekend van Pasen (4 en 5 april 2021). Het juiste e-mailadres is secretaris@cvdevlavreters.nl

 

“Al snel nadat de laatste liedjes van het afgelopen carnavalsseizoen waren gezongen en de laatste pilsjes waren gedronken raakte de wereld in de greep van het Covid-19 virus. Zonder dat virus hadden we enkele weken geleden de 65e prins van C.V. de Vlavrèters geproclameerd en snel daarna ook de nieuwe jeugdprins en bloemenmeisje aan Welte-Bensroa bekend gemaakt. Door corona moeten we helaas allemaal pas op de plaats maken en dat geldt natuurlijk ook voor C.V. de Vlavrèters. Al snel na de zomer hebben we daarom besloten om carnaval dit seizoen maar een keer “over te slaan” en alle energie te steken in ons jubileumseizoen. Komend seizoen bestaat C.V. de Vlavrèters immers 6 x 11 jaar en dat willen we natuurlijk, het liefst groots, vieren.

Bijzonder is dat we aan dat jubileumseizoen een motto willen verbinden en dat motto gaan we nou eens niet zelf bedenken. We roepen daarom iedereen op om een leuk, pakkend motto te bedenken, passend bij het jubileum van onze vereniging. Je kunt jouw motto uiterlijk op 5 april 2021 (inderdaad dan zou dit jaar onze optocht zijn) sturen naar; secretaris@cvdevlavreters.nl

Eeuwige roem in Welte-Bensroa en bijschrijving in de analen van C.V. de Vlavrèters zal naar verwachting de drijfveer zijn van menig mottodichter. Toch wil C.V. de Vlavrèters het hier niet bij laten. De bedenker van het winnende motto zal tijdens het jubileumseizoen op passende wijze worden geëerd voor zijn of haar belangrijke bijdrage aan een geslaagd jubileumseizoen. Over hoe we dat doen kunnen we gelukkig nog een hele tijd nadenken.”  

 Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno