Ondernemerskrant ‘Made in Kerkrade’ deelt Kerkraadse successen

 

Vandaag 10 maart verschijnt de ondernemerskrant ‘Made in Kerkrade’. Deze ‘special’ besteedt uitgebreid aandacht aan het Kerkraadse bedrijfsleven en is een initiatief van de gemeente Kerkrade. Wethouder Dion Schneider (Economische Zaken): ‘Samen met de Kerkraadse ondernemers werken we als gemeente hard aan de lokale economie. Dat harde werken werpt zijn vruchten af. Met de uitgave van deze krant geven we Kerkraadse ondernemers dan ook graag een podium om hun successen te delen.’

 

Groei banen. Het economisch perspectief van Kerkrade is, mede door het succes van de bedrijventerreinen, zeer goed. Het aantal banen nam in 2020 toe met 2,3%. Dit is hoger dan de groei in de provincie Limburg (1,3%) en Parkstad (1,2%). ‘Zo’n aanwas van werkgelegenheid lukt alleen door een goede onderlinge verbinding van ondernemers, arbeidsmarkt, burgers, onderwijs en gemeente. Daar blijven we gericht aan werken, jaar in jaar uit’, aldus Dion Schneider.

Gratis. De ondernemerskrant ‘Made in Kerkrade’ is gratis af te halen op alle locaties in Parkstad waar de weekkrant VIA verkrijgbaar is, onder andere bij diverse supermarkten. De ondernemerskrant is ook online te lezen op www.beleefkerkrade.nl/ondernemen

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie