Overlast op sportpark de Joffer in Voerendaal.

Er is in toenemende mate sprake van overlast op sportpark de Joffer in Voerendaal. Het sportpark, en met name het kunstgrasveld, is open en toegankelijk om onze jeugd lekker te laten sporten en bewegen. Helaas constateren we in de afgelopen weken dat het park voor allerlei andere redenen gebruikt wordt. Dat gaat samen met vernielingen en vandalisme bij het scoutinggebouw, vuilnis dat niet wordt opgeruimd en respectloos gedrag naar vrijwilligers van de verenigingen.
De BOA’s en wijkagenten gaan hier de komende tijd streng op toezien en controleren. Indien noodzakelijk zullen zij overgaan tot het uitschrijven van boetes. We roepen hierbij iedereen op om gebruik te maken van het park daar waar het voor bedoeld is namelijk sporten en bewegen en elkaar hier ook op aan te spreken. Als deze overlast niet afneemt zijn we genoodzaakt aanvullende maatregelen te nemen zoals mogelijk het sluiten van het sportpark buiten verenigingsactiviteiten. Bij acute overlast belt u de politie via 0900-8844.

RKVV Voerendaal – Scouting Voerendaal – Gemeente Voerendaal

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie