Internationale Jeugdtoernooi FC Kerkrade West

De organisatie van het Internationale Jeugdtoernooi heeft besloten dat er alles aan gedaan zal worden om het jeugdtoernooi doorgang te laten vinden. Als de maatregelen van de overheid het toelaten, zal het toernooi met de nodige maatregelen in een afgeslankte vorm worden georganiseerd. We doen er echt alles aan om dit jaar een toernooi te organiseren, maar indien we van hogere hand te horen krijgen dat het toch niet mogelijk zal zijn, zullen we jullie tijdig informeren en hopen we op jullie begrip hiervoor. Uiterlijk 1 mei zullen we definitief bekend maken of het toernooi al dan niet door zal gaan.

De overnachtingen voor bezoekende teams zullen dit jaar niet mogelijk zijn. Aan de reeds ingeschreven teams die tevens een overnachting hebben geboekt, willen we vragen om door te geven of de inschrijving blijft staan zonder overnachting of dat de inschrijving ingetrokken zal worden. Hopend op jullie begrip en blijf allemaal gezond! Hopelijk tot in juni in Kerkrade voor het 32e Internationale Jeugdtoernooi.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie