Gratis onafhankelijk advies bij het verduurzamen van uw woning.

Wist u dat u bij WoonWijzerWinkel Limburg, het officiële Energieloket voor inwoners van Parkstad, terechtkunt voor gratis onafhankelijk advies bij het verduurzamen van uw (koop)woning? Het verduurzamen van uw woning is een slimme investering, vergroot uw wooncomfort, zorgt voor een lagere energierekening én is goed voor het klimaat. Maar wat zijn precies de mogelijkheden in uw situatie? En waar begint u? Een adviseur van WoonWijzerWinkel Limburg kan u helpen bij het beantwoorden van die vragen.

Woont u in een van de zeven Parkstadgemeenten en bent u woningeigenaar? Dan kunt u aankloppen bij WoonWijzerWinkel Limburg voor gratis advies over het verduurzamen van uw woning. In een adviesgesprek van een uur bespreekt een adviseur uw woonsituatie met u. Dat mondt uit in een betrouwbaar en objectief advies over welke oplossing(en) het beste bij uw situatie passen. Daarbij kijkt de adviseur naar uw mogelijkheden, wensen en natuurlijk het budget. Ook onderzoekt hij de subsidie- en eventueel financieringsmogelijkheden. Desgewenst vraagt hij een offerte voor u aan bij lokale installateurs en aannemers. Dit alles is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Nog 1150 gratis gesprekken beschikbaar.De Parkstadgemeenten bieden 1500 woningeigenaren de mogelijkheid tot een gratis adviesgesprek. Al 350 mensen benutten deze mooie kans. Wilt u dit cadeautje van uw gemeente verzilveren? Maak dan vandaag nog een afspraak voor uw gratis gesprek. U bent van harte welkom in de showroom van de WoonWijzerWinkel Limburg in Kerkrade (Roda JC Ring) voor een gesprek.

Of u nu al hebt nagedacht over duurzame aanpassingen aan uw woning of nog helemaal geen idee hebt van uw duurzame mogelijkheden: een adviesgesprek is waardevol voor iedereen. Ga naar de website van de WoonWijzerWinkel voor meer informatie en plan meteen uw afspraak in.

Let wel op! Het adviesgesprek is alleen gratis is voor woningeigenaren die nog géén gratis energiebox besteld hebben. En ook hier geldt wederom OP=OP

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie