Zondag 28 maart en zaterdag 3 april verkoop Paasbroden bij de Weltermolen

De verkoop van de Kerststollen was een groot succes met als gevolg dat niet iedereen er een heeft kunnen bemachtigen. Toen is het idee geboren om met Pasen Paasbroden (van spelt) te bakken en we hopen natuurlijk dat iedereen die net zo waardeert als de Kerststollen.

Pasen en het mooie lenteweer zijn in aantocht en dat is een goede reden om nog eens een wandelingetje rond de Weltervijver te maken en dan meteen ook maar een Paasbrood en een pot zeem mee naar huis te nemen.

Op zaterdag 27 maart en vrijdag 2 april wordt de houtoven van ’t Bakkes weer opgestookt, deeg gekneed en Paasbroden gebakken. Dus, als op deze dagen het dorp weer vol rook hangt weet je waar dat vandaan komt. Vooraf alvast onze excuses hiervoor.

Met toestemming van de gemeente Heerlen verkopen we op zondag 28 maart en zaterdag 3 april tussen 12.00 uur en 14.00 uur de Paasbroden bij de Weltermolen, Welterkerkstraat 2 in Welten.

Bij de Weltermolen wordt een tafel neergezet waar naast het Paasbrood ook de inmiddels bekende zeem (stroop) van appels en peren uit de Loorenhof en speltmeel en speltbloem van de Weltermolen verkocht worden.We hopen dat we in de zomer weer kunnen starten met onze reguliere maandelijkse bakdagen. ’t Bakkes va Welte en de hoogstamfruitbomenvereniging de Loorenhof wensen je hele prettige Paasdagen.

Het is natuurlijk prachtig als veel mensen even naar de Weltermolen komen om daar onze Paasbroden e.d. te kopen maar, wij houden ons natuurlijk wel aan de Corona regels die door de overheid opgesteld zijn. Wij verwachten dat u dit ook doet

Foto ’t Bakkes va Welte

 

Geef een reactie